Hogyan szabadulhatsz meg a teniszkönyök okozta fájdalomtól akár 6 nap alatt otthon, könnyedén, egyszerűen, anélkül, hogy drága eszközöket vásárolnál vagy magánrendelőbe járnál?

A „Fájakarom” program egy 12 hetes online konzultáció,
amivel biztosan javulnak a panaszaid

Ez pont neked való, ha
 • nem érsz rá rendelőkben várakozni,
 • nem szeretnél drága eszközöket bérelni vagy vásárolni
 • nem eshetsz ki a munkából
 • szeretnél valóban gyógyulni, nem csak a fájdalmat csillapítani
 • tenni akarsz a gyógyulásodért, végezni fogod a gyakorlatokat

Szóval neked is fáj, nyilall az alkarod, kezed, könyököd? Könnyen kifárad, túlerőltetődik? Ez én sztorimat itt olvashatod vagy nézheted meg

 • Fáj kinyitni egy üveg vizet vagy elzárni a csapot? 
 • Munka vagy sport közben vagy után nyilall a kezed, karod, könyököd?

 • Lehet, hogy a fájdalom mellett már te sem tudod teljesen elvégezni minden feladatodat, munkádat?

Két kezemmel dolgozom

Én attól féltem, hogy fordítói munkámat nem tudom folytatni,
annyira fájt már a gépelés.

Kezelésekre jársz?
 • Orvosokhoz jársz, órákat töltöttél fizikoterápián, mégis szenvedsz? Lökéshullám- vagy lézerterápiára, masszázsra vagy más kezelésre jársz? 

 • Lehet, hogy időlegesen segítenek a kezelések. De ezekre állandóan tudsz majd járni, ha kiújul a tenisz/golfkönyököd vagy az alagútszindrómád?
 • Már a szteroidinjekción vagy a műtéten gondolkodsz, amit orvosod említett? Nem ez az első ilyenkor!

Ha tenisz- vagy goldkönyöktől van fájdalmad, vagy ha alagútszindróma miatt zsibbad a kezed, akkor beszélgessünk ezek okáról, tanuld meg tőlem a megfelelő manuálterápiás, nyújtó és erősítő gyakorlatokat, és kezeld magad otthon könnyen, gazdaságosan, örökre megoldva a gondot!

Feliratkozom egy ingyenes első konzultációra

A Fáj a karom! módszerrel akár már 6 nap alatt jelentős javulás érhető el!

A kiinduló állapottól függően akár a fájdalom- / zsibbadásmentesség is.

1. Az online konzultációval gyorsan, várakozás nélkül elkezdhetjük a kezelést
2. Valódi gyógyulás az okok kezelésével, nem csak a tünetek enyhítése
3. Nem kellenek gyógyászati segédeszközök
4. Nincs mellékhatás, nem jár fájdalommal
5. Rugalmas időbeosztás, nem kell sehova elmenned, csak internet kell
6. Gazdaságos megoldás örökre
7. Könnyen megtanulható, de tudományosan megalapozott  (evidence based) gyakorlatok
8. Nem kell jegyzetelned a konzultáción, mert megkapod írásban a heti gyakorlataidat
9. Bármikor visszanézhető videók a gyakorlatokról

Képzeld el, milyen lenne néhány nap múlva újra fájdalom és zsibbadás nélkül…

…átaludni az éjszakát, szerelni, gépelni, sövényt metszeni, kinyitni a csapot, felbontani egy üveget vagy felemelni a gyerekedet anélkül, hogy nyilallna a karod!

Egészséges karok

Itt az online konzultáció, amivel ezt elérheted!

Feliratkozom egy ingyenes első konzultációra

Ha minden nap végzed a gyakorlatokat, ezzel a komplex programmal gyorsan enyhülnek a panaszaid, a fájdalom, a zsibbadás, a kötött, fáradt izmok. Ez csak az első része a gyógyulásnak, de már óriási életminőség-javulást hoz! Ez után következik az erősítés és szükség esetén a fenntartó kezelés.

Te mennyit költöttél már el a karodra, kezedre anélkül, hogy meggyógyultál volna?

A 12 alkalmas Fájakarom online konzultációra most
56 000 Ft-ért iratkozhatsz fel.

 • Én konkrétan, pénzben több mint 30 000 Ft-ot költöttem el segédeszközökre, gyulladásgátló gyógyszerekre és krémekre. Azért csak ennyit, mert az egyik csuklófixálómat kölcsönkaptam mástól, így csak egyet kellett vennem.
 • De kiesett munkaidőben, fájdalomban, aggódásban a karomért, energiában ez sokkal több, pénzben nem is mérhető kiesést, nehézséget okozott.
 • Csak azért nem kellett költenem bébiszitterre és ételrendelésre, mert napokig segített a családom, hogy teljesen pihentessem a karjaimat.
 • A fájdalom miatt nem tudtam fordítani egy darabig. Te mennyit veszítesz azzal, ha nem tudsz dolgozni, mert annyira fáj a karod, vagy ha órákig ülsz orvosi rendelőkben? Mennyi kieséssel járna egy műtét legalább 5 hetes rehabilitációval, ami még csak nem is garantálja, hogy végleg megszűnik a probléma?
 • A főnököd mennyi időre enged el?
 • Magánorvoshoz járni alkalmanként kb. 18 000 Ft

Mennyibe kerülne egy kúra a lökéshullámterápiából vagy egy lágylézer-bérlés? Tíz- vagy százezrekbe! És tudtad, hogy ezek sem biztos, hogy meggyógyítanak véglegesen?

BÓNUSZ, hogy

 • azonnal kezdhetjük a gyógyítást
 • ez nem egyszerű online tanfolyam, hanem személyes tanácsadás

itt extra figyelmet, segítséget kapsz tőlem, mert nekem is nagyon fontos a jelentős eredmények elérése

Ezért az összegért, ami 2-3 magánorvosi vizit ára, nálam a 12 hetes tanulás, gyakorlás alatt még minden kérdésedre is választ kaphatsz!

konzultáció témái:

 1. A probléma valódi oka – hogy mindent megérts
 2. Ajánlott orvosi vizsgálatok
 3. Mit NE csinálj – torna, gyógymódok
 4. Hogyan iktassam be még ezt is a napomba?
 5. A vérkeringés
 6. A hegesedés
 7. Manuálterápia, oldás
 8. Nyújtás
 9. Erősítés
 10. Fenntartó kezelés

Mindent videotelefonon (messenger, Facetime…) beszélünk meg, megmutathatod, mi a gondod, én megmutatom részletesen a gyakorlatokat és leellenőrzöm, hogy te hogyan végzed.
A jelentkezés folyamatos, a befizetésed beérkezése után azonnal indulhat a konzultáció, és onnantól heti rendszerességgel beszélünk 12 alkalommal. 

Elmondom, mit kell tenned + visszanézhető videókat is kapsz magyarázatokkal gyakorlatokkal, és saját időbeosztásod szerint végezheted őket.

Beiratkozáshoz kattints a gombra!

FIGYELMEZTETÉS! Nem vagyok orvos, a tanácsaim nem minősülnek orvosi diagnózisnak. Mindenképpen javaslom, hogy előbb menj el orvoshoz a problémáddal.
Nem tudom garantálni a javulást vagy gyógyulást, csak megmutatom a nekem és másoknak bevált otthoni módszereket. Mindenki saját felelősségére végezze a gyakorlatokat!

(Nem hiszem, hogy bármilyen kockázata lenne a javasolt gyakorlatoknak, de ezt kötelező kiírnom)

Feliratkozom egy ingyenes konzultációra

Kérdések és válaszok:

Természetesen NEM! Neked is aktívan tenned kell a gyógyulásért, semmi csoda és hókuszpókusz nincs benne. Ez a módszer ötvözi a manuálterápiát, a nyújtást és a gyógytornát. De csak olyan gyakorlatokat mutatok, amiket te is könnyen meg tudsz tanulni és alkalmazni. A 6 napos ígéret a fájdalom valószínű jelentős enyhülésére vonatkozik, és nagyon függ a kiinduló állapottól.

NEM! Csak akkor javaslom, hogy jelentkezz a tanfolyamra, ha biztos vagy benne, hogy tenisz/golfkönyök vagy kéztő/könyökalagút-szindróma okozza a gondodat. Kérem, hogy majd küldj nekem egy másolatot az orvosi diagnózisból.

Nem vagyok orvos, nem én készítem a diagnózisodat. Kérem, hogy keress fel egy orvost (tudok orvost ajánlani ehhez) és küldj nekem egy másolatot az ő diagnózisából. Azért indítottam a tanfolyamokat, mert tapasztalatom alapján sokszor nem tudnak kezelést ajánlani a szteroidinjekción és a műtéten kívül. Pedig nem ezek az első és pláne nem az egyedüli alternatívák.

A neked megfelelő videotelefonos alkalmazással (messenger, FaceTime vagy bármi más) beszélhetünk majd egymással. 

Kínálok egy első ingyenes ismerkedést, ekkor felteheted esetleges kérdéseidet, és én is meg tudom mondani, hogy tényleg tudok neked segíteni.

Ez után 12 alkalommal konzultálunk. Az első alkalom kb. 1 órás, amikor felmérjük a kiinduló állapotodat és mindent elmagyarázok, megmutatom az első gyakorlatokat. Aztán 11-szer kb. fél órát beszélünk a haladásodról, állapotodról és a következő hét gyakorlatairól.
Minden konzultáció után elküldöm neked írásban a gyakorlataid nevét, amelyeket megmutattam neked, és ezeket videón vissza is nézheted egy zárt oldalon.


Ha rendszeresen végzed a gyakorlatokat, el fogod érni a kitűzött eredményt.

Én a szakértelmemmel és tapasztalatommal minden megteszek ezért. A módszerem nekem és másoknak is bevált, mindenki jelentős eredményt ért el vele.

Előzetesen megismerkedhetünk, és ekkor felmérem, hogy tényleg biztosan tudok-e neked segíteni.

Az, hogy te mit érsz el és mennyi idő alatt, az függ a kiindulási állapotodtól, egyéni sajátosságaidtól és a következetes gyakorlatvégzéstől. Tehát neked is mindent meg kell tenned az eredményekért, és akkor azok jönni fognak.